Cryptoblog-OmiseGO

OmiseGo -$OMG – un proiect superb

OmiseGO e construită pe platforma de Ethereum şi dezvoltată de către o companie thailandeză înfiinţată în 2013. A avut un ICO reuşit, a fost listat pe cele mai bune exchange-uri (Bittrex şi Bitfinex) etc. A avut un preţ bun de intrare în iulie, a făcut ceva volum, iar acum e una dintre cele mai bune monede din crypto. E moneda momentului.

Ce face? E o platformă ce descentralizează sistemul de plăţi bancar. Cum? Omise lucrează în portofelul digital: face posibilă în timp real, de la om la om, schimb valutar sau transfer atât în monede virtuale, cât şi în fiat. Pe platforma Omise se pot face depozite financiare, se pot face investiţii financiare – are un mecanism de sustenabilitate la lichidităţilor, se poate face management şi trading de bunuri într-o manieră total descentralizată şi la costuri aproape de 0.

Echipa OmiseGO îi are ca adviseri pe Vitalik Buterin – fondatorul Ethereum, pe românul nostru Vlad Zamfir, cel care este creierul noului protocol Casper el Ethereum, Julian Zawistowsky – fondatorul Golem, Gavin Wood, co-fondator Ethereum. Nu mai sunt multe de spus când vezi ce echipă stă în spatele OmiseGO.

CryptoBlog despre OmiseGO

CryptoBlog despre OmiseGO

 

Recent au anunţat un parteneriat cu McDonalds. De unde şi explozia preţului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.